Kennedy leeft!

Deze week was Kennedy opnieuw hot news in Amerika en de rest van de wereld. Onderzoeksjournalist Seymour Hersch kwam met allerlei pikante onthullingen, o.a over zijn relatie met de mafia en zijn vele relaties met vrouwen. Zo hadden agenten van de Secret Service de opdracht om John F. Kennedy dagelijks van verse vrouwen te voorzien, waardoor hij min of meer een lopende geslachtsziekte werd.

        Vandaag volgden nieuwe onthullingen. Een woordvoerder van het Pentagon bekende dat de moord op Kennedy in 1963 volledig in scene  is gezet en dat de toenmalige president nog in leven is. Kennedy zelf besloot tot deze drastische maatregel nadat hij zich had gerealiseerd dat zijn machogedrag op politiek en seksueel terrein slechts een zielige poging was om zijn latente homoseksuele gevoelens te verbergen. Na talloze omzwervingen leeft Kennedy sinds 1977 gelukkig samen met zijn vriend Elvis P. die een vergelijkbare ontwikkeling heeft doorgemaakt.

        De CIA - jarenlang ten onrechte beschuldigd van de moordaanslag - voelt zich in een eerste reactie genaaid: "Kennedy een flikker? Ik wou dąt we hem hadden doodgeschoten!"